Uutisia

29.1.2012 - Seikkailu-DVD kouluille ja kirjastoille!

Seikkailun hieno DVD-julkaisu on nyt tilattavissa kouluille ja kirjastoille. Lasten näkökulmasta tarkastellut yhteiskunnalliset teemat sopivat hyvin opetukseen. Lisäksi elokuvaan on valmistunut Koulukinon mediakasvatuksellinen oppimateriaali. Seikkailun voi toki tilata myös omaan käyttöön!

Lue lisää >>


22.10.2011 - Seikkailu seikkailee festivaaleilla

Seikkailu kilpailee marraskuun lopussa Oulun lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin kotimaisessa sarjassa! Tarkempia tietoja aikatauluista löytyyfestivaalin sivuilta lähiaikoina.

Aiemmin tänä vuonna Seikkailun kolmas episodi, Kauppakeskus, palkittiin pronssimitalilla UNICAn järjestämissä harrastajaelokuvien MM-kilpailuissa Luxemburgissa. Kauppakeskus valittiin UNICAn kisoihin FVL:n järjestämistä SM-kisoista, joissa se voitti avoimen sarjan. Kolmannelle sijalle samassa kilpailussa. tuli Seikkailun neljäs episodi Maja.

UNICAn tuomaristo arvioi Kauppakeskusta mm. näin:
"Lasten kuvaaminen on tervetullutta. Lapset ovat vaikeita ohjattavia, mutta tässä siinä on onnistuttu hyvin. Myös kameratyö on elokuvassa hyvää. Elokuvan tarinassa on onnellinen loppu, mutta alkutilanne olisi voinut johtaa myös hyvin monenlaisiin lopputuloksiin, ikävinkiin. Katsoja pysyy kiinni tarinassa ja odottaa, mitä tapahtuu."
Seikkailu julkaistaan 30.1.2011
Seikkailun ensi-ilta järjestetään lauantaina 29.1. Elokuva julkaistaan näillä sivuilla seuraavana päivänä. Sen voi katsoa ilmaiseksi!

UUTISIA | ELOKUVASTA | TEKEMISESTÄ
LISÄMATERIAALI | PRESSI | YHTEYSTIEDOT
seikkailu katso katso kuvia musiikkia näyttelijät tekijät tukijat

(C) Ismo Kiesiläinen, Ihmiskunnan ainoa toivo 2012